Pink portal zadruga. Televizija Pink predstavila portal Pink.rs 2018-08-05

Pink portal zadruga Rating: 6,1/10 986 reviews

Zadruga

pink portal zadruga

Tu je i mnoštvo snimaka iz emisija originalne produkcije televizije Pink, live streaming i mnogo drugih zanimljivih stvari, uključujući dešavanja na Farmi iz minuta u minut. O postavljanju statue Kozima Medičija, njegovom idolu rodjenom 1389. Spiskovi su procureli, saznajte ko su potencijalni zadrugari na našem sajtu Posted in: Tagged: , , September 5, 2018 Luna Đogani, poznata po ljubavnom trouglu iz prve sezone koristi poslednje dane na slobodi pred ulazak u najveći rijatili do sada Zadrugu 2. Bane, koji je u prošloj sezoni postao poznat po brojnim flertovima uspešnim i neuspešnim, ulazi sa svojom novom devojkom, Zerinom Hećo, obećavajućeg imena. Važna napomena o autorskim pravima: Sav video sadržaj na web sajtu www.


Next

Zadruga

pink portal zadruga

. Od tog novca moraće da plaćaju sve: hranu, kozmetiku, izlaske… Sve što bi u realnom životu. Luna je poslednje dane provela na odmoru u Instabulu u pratnji majke Anabele dok je na svom instagram profilu okačila zanimljivu sliku koja verovatno nije napravljena u Instanbulu? Uživo prenos na sajtu postoji zahvaljujući ljudima koji posavljaju prenos na internet sa otvorenim kodom da embedovanje, što mi samo koristimo, i hvala na tome. Zadruga je novi rijaliti šou koji je ustvari nastavak prethodnih rijalitija Farma, Dvor i slični, sa nadom Željka Mitrovića, vlasnika imperije, da će novom emisijom oboriti dosadašnje rekorde u gledanosti. Vuki Vukoovic Pazi te na novi scenario produkcije u saradnji sa Jelenom G.

Next

Zadruga

pink portal zadruga

Kija se nakon pobede u prvoj sezoni Zadruge šetala od emisije do emisije, nebrojano puta je gostovala nedelju za nedeljom u popularnim talk show formatima. Ovo je nezvanični — fan sajt rijalitija Zadruga, a namenjen je druženju i komentarisanju dešavanja u rijalitiju. Kako izvori bliski produkciji najveće regionalne medijske mreže otkrivaju — Poznate ličnosti će u njemu biti smeštene, imaće samo 7000 dinara nedeljno da prežive. Imena svih učesnika još uvek nisu isplivala na površinu, ali kao i uvek, za vas smo tu da vam otkrijemo ekskluzivne informacije i prvi dostavimo imena svih učesnika. Mitrovići su angažovali medijske stručnjake iz inostranstva da naprave ovaj projekat. Dragim kolegama želimo puno uspeha u radu! Kako naši izvori saznaju, ne samo da će biti haosa, nego će biti opšte pometnje na Balkanu, kada čujete ova imena. Za potrebe izgradnje kompleksa na kojem radi tim holivudskih eskperata, stiglo je čak devet šlepera rekvizita i delova sceneografije, a na putu je čak i milion litara slane morske vode kojim će biti snabdeven novoizgrađeni grad! Istovremeno kada počinje Zadruga počeće i suparnički rijaliti šou program na Happy televiziji, novi Parovi, pa je Željko Mitrović objavio da će uložiti preko 10 miliona evra kako bi Zadruga bila do sada neprevaziđena emisija.

Next

Zadruga 2 UZIVO RIJALITI TV Pink

pink portal zadruga

Because, video in Youtube is legally posted, and open to be embed in external sites, this site only embed that official video with all Youtube rights to do that. Angažovali su i nekog propalog sportistu ili džabalebaroša koji nemaj drugog posla nego da se za veliki novac u rijalitiju svadja i pokazuje svoje najgore osobine, da uživa u bludu i razvratu pred desetinama i stotinama hiljada ljudi. Ovaj rijaliti se emituje na televiziji pink. Spot se tri nedelje nalazio u prvih 10 trending videa na youtubu i trenutno belezi preko 16 miliona pregleda. Gledanje besplatno preko mobilnog i tableta.

Next

Zadruga

pink portal zadruga

Tim eksperata iz Holivuda radi danonoćno kako bi posle čak osam meseci priprema sve bilo završeno do kraja avgusta, a zajedno sa njima radi i Pinkov tim od čak 1. Ja isključivo gledam Discovery, National Geographic. Čelnici televiziji Pink već pregovaraju sa desetina kontroverznih ličnosti u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni. Ko će biti učesnici nove sezone zadruge saznaćemo uskoro. Na projektu radi i tim holivudskih eksperata. Takodje se, podsetimo, na otvaranju nove sezone zadruge našla u ulozi gosta voditelja. Gledanje rijalitija zadruga uzivo preko interneta.

Next

TV PINK

pink portal zadruga

U skladu sa tim su angažovali najveće zvezde srpske estrade, u koju spadaju pevači i pevaljke, starlete i sponzoruše, prostitutke i kurve, kriminalci i lezilebovići. S obzirom na to da su navikli da troše ogromne pare, biće baš na velikim mukama. Posle ovih milion litara morske vode, prosto je nevažno da finaliste čekaju tri vredne nagrade… Kako će se učesnici snaći ostaje na njima. Pratićemo za vas sve vesti, prvi donositi ekskluzivne informacije iz gazdinstva zadruge. Zadruga uživo se može gledati na ovoj stranici, u Youtube plejer-u ili Dailymotion plejer-u koji će biti ispod ovog teksta. Svi ostali web sajtovi poput farmatv, zadrugatv su lažni web sajtovi, predstavljaju se da su zvanični, a ustvari su piratski, otimaju narodu novac preko PayPal-a za lažno glasanje, šire viruse, itd. Takodje, i drugi popularan rijaliti Parove možete gledati na linku Parovi Uživo, a oba striminga se besplatno učitavaju.

Next

TV PINK

pink portal zadruga

Istovremeno kada počinje Zadruga počeće i suparnički rijaliti šou program na Happy televiziji, novi , pa je Željko Mitrović objavio da će uložiti preko 10 miliona evra kako bi Zadruga bila do sada neprevaziđena emisija. Takodje, i drugi popularan rijaliti Parove možete gledati na linku , a oba striminga se besplatno učitavaju. Sve snimke tuče, seksa, svađa i haosa vam prvi donosimo, kao i uvek. Na novom informativnom portalu Pink media grupe, posetioci će moći među prvima da saznaju aktuelne vesti iz politike, sporta, ekonomije, show biznisa i poznatih. Ono po čemu će se ovaj razlikovati od Farme i one stare Zadruge… je taj što će 32 učesnika morati da živi u gradu, koji će specijalno biti izgrađen za njih, sa sedam hiljada dinara u džepu.

Next

Zadruga 2 UZIVO RIJALITI TV Pink

pink portal zadruga

U skladu sa tim su angažovali najveće zvezde srpske estrade, u koju spadaju pevači i pevaljke, starlete i sponzoruše, prostitutke i kurve, kriminalci i lezilebovići. Posted in: Tagged: , , September 5, 2018 Nakon nekoliko uspešnih sezona Farme i najgledanijeg rijaliti formata do sada u Srbiji Zadruge, uskoro počinje još veći projekat Zeljka Mitrovića. Angažovali su i nekog propalog sportistu ili džabalebaroša koji nemaj drugog posla nego da se za veliki novac u rijalitiju svadja i pokazuje svoje najgore osobine, da uživa u bludu i razvratu pred desetinama i stotinama hiljada ljudi. Zadruga uživo se može gledati na ovoj stranici, u Youtube plejer-u ili Dailymotion plejer-u koji će biti ispod ovog teksta. . .

Next

Televizija Pink predstavila portal Pink.rs

pink portal zadruga

. . . . .

Next