Semerah cinta humairah. Semerah Cinta Humairah EP6 2018-08-05

Semerah cinta humairah Rating: 7,3/10 1235 reviews

Drama Semerah Cinta Humairah (TV3)

semerah cinta humairah

Masih adakah cinta dan kesetiaan dalam hati Mastura apabila mengetahui rahsia sebenar yang Jebat merupakan bekas Ketua Kongsi Gelap Gangster. Dia mengahwini Humairah demi ibunya. Terbitan Orangtree Production Sdn Bhd, drama ini dibarisi oleh pelakon-pelakon hebat seperti Fahrin Ahmad, Janna Nick, Fadlan Hazim, Idzham Ismail, Kuza, Mahmud Alibashah, Wan Sharmila, Fimie Don, Fadilah Mansor dan ramai lagi. Raid selalu ada bila Naira susah dan bermasalah. Ideal asal Noor Afiza Kamarulzaman dan pengarahnya Zamri Zakaria sudah pasti membuatkan ramai penonton menyukainya. Walau berkali-kali ditolak, Mastura tetap tidak berputus asa. Namun hubungan mereka diputuskan oleh Saiful dengan alasan untuk fokus pada pelajaran.


Next

Drama Semerah Cinta Humairah lakonan Fahrin Ahmad dan Janna Nick

semerah cinta humairah

Shahir yang tidak teruja, bersetuju berkahwin dengan Humairah walaupun dia mempunyai kekasih iaitu Camelia. Raid seronok untuk tawan hati Naira yang muka macam jeruk, ego dan sombong itu. Dapatkah Medina Izwani membahagikan tugas sebagai seorang pelajar dan seorang isteri dengan sebaiknya? Camelia pula terus mencari helah memisahkan mereka. Dia mengahwini Humairah demi ibunya. Demi ummi dan babah, Husna bersetuju dengan permintaan itu meskipun dia tahu sangat sukar untuk bersama dengan lelaki yang memang tak sukakan dia. Lakonan heram Fahrin Ahmad dan heroinnya Janna Nick sudah pasti membuatkan penonton bermain dengan emosi. Perkahwinan ini tak bermakna kepada Shahir.

Next

Semerah Cinta Humairah Episod 12

semerah cinta humairah

Sedang Humairah berusaha untuk memikat dan mendekati Shahir, kehadiran Saiful bekas kekasih Humairah di zaman persekolahannya. Shahir yang tidak teruja, bersetuju berkahwin dengan Humairah walaupun dia mempunyai kekasih iaitu Camelia. Camelia pula terus mencari helah memisahkan mereka. Humairan dapat jumpa ibunya yang sekian lama dicari. Ikuti cabaran dan usaha Nawwal Husna untuk membina rumah tangga bahagia! Lakonan heram Fahrin Ahmad dan heroinnya Janna Nick sudah pasti membuatkan penonton bermain dengan emosi. Shahir bukanlah suami yang bertanggungjawab.

Next

Semerah Cinta Humairah EP6

semerah cinta humairah

Humairah mengandung dan akhirnya melahirnya anak lelaki diberi nama Harith. Sinopsis Semerah Cinta Humairah Humairah meneruskan tradisi kahwin muda dalam keluarganya. Shahir yang tidak teruja, bersetuju berkahwin dengan Humairah walaupun dia mempunyai kekasih iaitu Camelia. Pak Zali, bapanya terima lamaran Datuk Kamarul untuk jodohkan Humairah dengan Shahir. Pelbagai cara digunakan oleh Hannah Mastura, gadis secantik, kaya dan bijak untuk menarik perhatian Jebat, sehingga Jebat naik rimas dan lemas. Dia tidak percaya pada lelaki yang cuba mendekatinya. Humairah mengandung dan akhirnya melahirnya anak lelaki diberi nama Harith.

Next

Semerah Cinta Humairah Episod 2 Drama Slot Samarinda TV3

semerah cinta humairah

Drama 15 episod ini sudah pasti membuatkan ramai seronok menonton dengan skrip yang ditulis oleh penulis skrip hebat seperti Zarihah Hassan, Amin Shakib, Azmy Ariff dan Shida Zali. Musibah menimpa Shahir apabila ditimpa kemalangan dan mengalami lumpuh. Di mana kedudukan Humairah sebagai isteri sekiranya Shahir masih lagi melayan teman wanitanya, Camelia? Dia mengahwini Humairah demi ibunya. Shahir yang tidak teruja, bersetuju berkahwin dengan Humairah walaupun dia mempunyai kekasih iaitu Camelia. Namun hubungan mereka diputuskan oleh Saiful dengan alasan untuk fokus pada pelajaran. Menampilkan pelakon-pelakon hebat sebagai teraju utama, Semerah Cinta Humairah memaparkan kisah konflik keluarga Humairah yang perlu mengikut tradisi keluarganya iaitu anak perempuan harus berkahwin awal. Seperti kebiasaan, drama ini akan bersiaran setiap isnin hingga rabu jam 10.

Next

Semerah Cinta Humairah Episod 14

semerah cinta humairah

Pak Zali, bapanya terima lamaran Datuk Kamarul untuk jodohkan Humairah dengan Shahir. Saiful, kekasih lama Humairah dan juga adik kepada Shahir pulang dari London membuatkan Shahir cemburu. Walaupun hati Humairah masih menyintai saiful, Humairah tetap menerima keputusan saiful dengan hati terbuka. Humairah meneruskan tradisi kahwin muda dalam keluarganya. Mereka berdua tidak pergi berbulan madu, sebaliknya Shahir ke China kerana urusan kerja dan membawa Camelia bersama. Drama 15 episod ini sudah pasti membuatkan ramai seronok menonton dengan skrip yang ditulis oleh penulis skrip hebat seperti Zarihah Hassan, Amin Shakib, Azmy Ariff dan Shida Zali. Dapatkah anjing dan kucing hidup bersama? Mengisahkan Humairah meneruskan tradisi kahwin muda dalam keluarganya.

Next

Drama Semerah Cinta Humairah (TV3)

semerah cinta humairah

Setelah berkahwin, dugaan demi dugaan mencabar kesetiaannya. Dia mengahwini Humairah demi ibunya. Pelakon Bukan Kerana Aku Tak Cinta Nelydia Senrose, Sharnaaz Ahmad, Iqram Dinzly, Datuk J… Sinopsis Projek Memikat Suami Nawwal Husna, baru sehari pulang ke tanah air selepas tamat pengajian, dia dikejutkan dengan berita peminangannya. Saiful Fadlan Hazim , kekasih lama Humairah dan juga adik kepada Shahir pulang dari London membuatkan Shahir cemburu. Episod 4 Episod 5 Episod 6 Episod 7 Episod 8 Episod 9 Episod 10 Episod 11 Episod 12 Episod 13. Shahir pula terpaksa memperisterikan Humairah untuk mengikut kemahuan ibunya walaupun dia sudah mempunyai kekasih.

Next

My Ryz: Sinopsis Drama Semerah Cinta Humairah (Samarinda TV3)

semerah cinta humairah

Shahir yang tidak teruja, bersetuju berkahwin dengan Humairah walaupun dia mempunyai kekasih iaitu Camelia. Dia tetap di sisi suaminya. Dia mengahwini Humairah demi ibunya. Ideal asal Noor Afiza Kamarulzaman dan pengarahnya Zamri Zakaria sudah pasti membuatkan ramai penonton menyukainya. Dia tetap di sisi suaminya. Walaupun hanya dilayan sebagai isteri di hadapan ahli keluarganya sahaja. Adakah dia akan berpaling dan menyahut salam perkenalan daripada Zafril? Tidak mahu bercinta sebelum nikah, Naira setuju kahwin segera walau dibantah oleh abang kandung sendiri, Mirza.

Next

Semerah Cinta Humairah [2018] Lakonan Fahrin Ahmad, Janna Nick

semerah cinta humairah

Humairah mengandung dan akhirnya melahirnya anak lelaki diberi nama Harith. Mereka berdua tidak pergi berbulan madu, sebaliknya Shahir ke China kerana urusan kerja dan membawa Camelia bersama. Camelia terus cari helah pisahkan mereka. Pak Zali, bapanya menerima lamaran Datuk Kamarul untuk jodohkan Humairah dengan Shahir. Lelaki yang mengaku mencintainya separuh mati pun akan pergi bila tahu dia banyak tanggung beban hutang keluarga.

Next