The sims 3 koodit. LUELUELUE!!!! KOODEJA SIMS 3 2018-07-29

The sims 3 koodit Rating: 6,3/10 1280 reviews

THE SIMS 3

the sims 3 koodit

Yli 700 miljoonaa erilaista henkil? Kun simisi kuolee- se antaa kukan viikatemniehelle ja elää ihmisenä. Lisäksi voit sifti päällä poistaa simin mieliala,- ja tunnetiloja. Tässä koodi sims 3 buydebug tavaravalikon käyttöön: 1. Sattuisiko kukaan tietämään sitä tai jotakin muuta koodia joka auttaisi? Wishful Thinker: Complete 10 Wishes. Eli esineet eivät loksahda paikalleen niin kuin ne normaalisti tekisivät, vaan ne saa asetettua melkein minne vain. Lunastin tuotekoodin, mutta pelikirjastossani ei näy mitään uutta.

Next

The Sims 3 koodit

the sims 3 koodit

Olen kuullut koodeista ja olen kiinnostunut asiasta mutten tiedä mitä ne ovat. Jos et määritä mille tasolle taito laitetaan niin mitään ei tapahdu. Aukeaa valikko, jossa on eri ammattivaihtoehtoja,- ja tasoja. Saat tällaisten koodien tuoman sisällön käyttöösi pelaamalla peliä, johon lisäsisältö on tarkoitettu. Alt-näppäin ja moveobjects-koodi kokeiltu, ei apua vaikka muissa siirroissa ja paikalleen laitoissa toimivat youtuben videoissa ihmiset tekee huoneita, joiden sisustusratkasut on kivoja, mut itse en saa samalla tavalla nostettua tavaroita vaikka haluaisin.


Next

The Sims 3 koodit

the sims 3 koodit

Mulla on sekä sims 3 koneelle että nintendo ds:lle, joten voin kertoa jotain. Ja ne rahakoodithan on edelleen kaching 1000 ja motherlode 50 000 , vaikka varmaan sen jo tiesitkin. Ota Spike parkkeuteen, vie viinitarhat kirjastoon tai ratsastaa t? Se on niin tuskaa ku ne on sit huonolla tuulella ku ne tulee takas kotii. Aukeaa uusi valikko jolla voit tuoda tontillesi postinkantajan, lapsenvahdin, viikatemiehen, akrobaatin jne. Päivitys muutti sen vain niin, että ne täytyy syödä raakana. Voit tehdä tämän kaikille muillekkin esineille ja simeille pelissä kun koodi on aktivoitu ja painat siftiä.

Next

Koti

the sims 3 koodit

Once you have entered that cheat go to your mailbox out front of your house and Shift click on the mailbox. Mad Skillz 15 points : Complete any 2 Skill Journal Milestones. Leet Skillz 25 points : Complete any 10 Skill Journal Milestones. Ja jos sinulla on Mods kansio - eli ladattuja tai modeja - niin toimiiko ilman niitä? Matchmaker: Start 5 romantic relationships. Pyromaniac 20 points : Get an insurance check for over §15,000 after using the Firestorm Karma Power. Oletko muuten itse tajunnut miten voi vaihtaa hiustyyliä? Se on yllättävän hauskaa, kun muutat paparazzin haamuvauvaksi. The Sims 3 tekee kaiken muokkaamisesta pelaajan mielen mukaiseksi helppoa ja yksinkertaista.

Next

Huijaukset ja koodit

the sims 3 koodit

Huijauskoodi on otettava käyttöön ennen siminluontiin siirtymistä. Laajenna peliä entisestään ja lataa tämä ilmainen kaupunki. Mut haluisin sen koodin jolla voi ottaa toisen simin hallintaa. Origin ei anna minun ladata peliäni toiselle tietokoneelle. Aina lattioista kukkiin, muodista sohviin, tapetista verhoihin, The Sims 3 antaa pelaajalle t? Lue kaikki ohjeet huolellisesti, niin et jää mistään paitsi! Onko pelissä ladattuja tai modeja? Partners in Crime 10 points : Become a partner of the Paragon Personal Private Charity Warehouse. Yes it's cheating but it helps.

Next

Huijaukset ja koodit — The Sims Finnish

the sims 3 koodit

Matchmaker 30 points : Start 5 romantic relationships. Olen tehnyt näin lukemattomia kertoja. Kissat ja koirat voivat oppia mets? Originiin hiljattain lisättyihin uusiin toimintoihin kuuluvat mm. I did this and i got twins. Tarkista, oletko ostanut kokonaisen pelin vai muuta sisältöä kuten ladattavaa lisäsisältöä tai tilauksen. Working Friends: Become best friends with your boss and all of your co-workers. Voit muokata kaikkea lattioista huonekasveihin, paidoista sohviin ja tapeteista kaihtimiin.

Next

Koti

the sims 3 koodit

In three game weeks you should have a very high speed writing, 9 or 10 novels as best sellers, and 100,000 Simoleons. Sieltä sijoittaa perheen jollekin tontille. The delivery man will eventually leave the pizza on the front porch, and it will never get stale. Tämä toimii ilman erillistä huijauskoodia sekä lattialla, että seinällä oleviin esineisiin. The Big Proposal 50 points : Get engaged. Motherlode on toisiksi paras koodi mielestäni.

Next

Sims fanin unelma!!

the sims 3 koodit

Ota huomioon, että koodit saattavat aiheuttaa bugeja, pelin kaatumista jnejne. Peli ei lataudu, asennu tai käynnisty. Joskus oon moveObjectsia käyttäny, ku sim on jumittunu johonki. En ole toistaiseksi onnistunut esineen koon muuttamisessa. Foorumit vaan täyttyy turhista kysymyksistä. Uberchallenging 30 points : Complete 150 Challenges.

Next