Vm kamper i dag. Norges landslag 2018-10-03

Vm kamper i dag Rating: 7,6/10 1212 reviews

Håndball på TV

vm kamper i dag

Dette er første gang disse nasjonene møtes siden 2006. Barcelona-stjernen avslørte at han venter sitt tredje barn. Både storlagene Frankrike og Argentina og de nordiske lagene Danmark og Island spilte sine første kamper. Her er resultatene fra alle kamper i kvalifiseringen på alle kontinent Videoklipp fra samtlige tidligere sluttspill. I Egypt handler det naturlig nok kun om en mann.

Next

Live sport på TV 2s kanaler: Se ukens sendeskjema her

vm kamper i dag

Når det hele blåses av søndag 15. Alle tabeller, resultater, lagoppstlillinger og annen fakta fra kampene Toppscorerlister. Slo Island med 4-1 og 4-0, men det var også alt. Håndballjentene åpner med gruppespill gruppe D i Brest, og mest. Flere ganger fikk nordmannen den fremmøtte pressen til å trekke på. Dag for dag med start 30.

Next

Norges landslag

vm kamper i dag

Vi står over spill på kampen. Flere , mens flere blir frisk akkurat i tide for årets høydepunkt for alle som elsker fotball. Fernando Hierro leder laget i dette mesterskapet. Hjemme er kona Sofie høygravid. Verdensmesterskapet i fotball er årets begivenhet, og vi gir deg tidspunkt og dato for alle kampene! Hvordan kommer United til å spille? Dette kan man ofte se mot slutten av kamper når et lag leder eller har mulighet til å redde uavgjort. To fine langskudd og en frekk chip var høydepunktene i åpningskampen.

Next

Slik ser du fotball

vm kamper i dag

Du får nok tiden til å gå denne julen også. Det får lagets kaptein til å reagere. Siden ble det hele en gedigen nedtur og kun Kypros ble slått hjemme. Vi har hatt mye motgang og jobbet så hardt, men vi viser hva vi er laget av og jeg er så stolt av. For Østerrike spilte en svært fersk.

Next

Sportsresultater

vm kamper i dag

Spanjolene var ubeseiret på 20 kamper under Julen Lopeteguis ledelse før han ble sparket onsdag. Lørdag tok han sin fjerde strake seier i verdenscupen. Historien, statistikk Her finner du alle kamper, resultater og tabeller og raske fakta. Så feil kunne man ta om Cristiano Ronaldo 33. Hvis flere deltakere havner likt på toppen av resultatlisten, trekker vi lodd mellom dem. Hvis du ikke husker det, så vant Norge utrolig nok 2-1 T.

Next

Kamper og sendeskjema for VM i fotball i Russland 2018

vm kamper i dag

Marokko har vist gode tendenser og fin fotball i de siste kampene. Vi er ubeseirede gjennom helgen; slår. Norge fikk fem seire, tre uavgjort, og to tap. Oddssingel lørdag: Arsenal må være tålmodige. Vi lagrer navnet ditt, spådommene dine og tidspunktet du sist lagret endringer. Her finner du fakta og annet nyttig om lagene.

Next

Håndball på TV

vm kamper i dag

Sum maks 208 poeng Ved poenglikhet teller de siste punktene mest. Seier mot Kypros hjemme og borte. Tysklandsproffen Petter Øverby er blitt syk og er ute av troppen. Fire uavgjort, og fire tap. De beste lagene vil normalt gjøre det best, men usannsynlige resultater vil også forekomme. Torsdag ble danskene rundspilt av vertsnasjon Frankrike før pause på vei mot 23-29-tap.

Next

Norges landslag

vm kamper i dag

Poengsystemet vårt er lagt opp slik at det er flere poeng å hente jo viktigere kampene blir: Resultater i enkeltkamper 1 poeng for riktig kamputfall hjemme, uavgjort eller borte maks 64 poeng 1 ekstra poeng for helt riktig resultat i kampen maks 64 poeng I sluttspillet får du bare poeng for riktig kamputfall og resultat hvis du har gjettet de riktige lagene i kampen. Alle kampene har bedre forutsetninger for å bli bra kamper, i motsetning til gårsdagens. Dette er første gang disse nasjonene møtes. Norge nok en gang sist i gruppa med kun en seier Irland 1-0 i Oslo. Tapte kun for Tyrkia i en helt uvesentligsiste kamp. Mot Saudi-Arabia sto en 18-åring fra Stavanger frem og scoret seks mål i ny, norsk storseier.

Next

Live sport på TV 2s kanaler: Se ukens sendeskjema her

vm kamper i dag

. To uavgjort og fire tap var uansett ikke godt nok. Sluttspill i Frankrike: I pulje med Brasil, Marokko og Skottland. Problemet er at vi ikke vet hvordan laget reagerer på det mye omdiskuterte trenerbyttet. Se når alle nasjonene spiller sine kamper, og hvor du kan se kampen på tv og live stream.

Next

Håndball på TV

vm kamper i dag

Håndballgutta vant med ti mål og seieren var aldri. Du kan endre profetiene dine for hver kamp frem til det oppgitte starttidspunktet for hver kamp. Sluttspill; tap for Italia med 2-1, og direkte utslått. Norge slo faktisk Frankrike 1-0 i Strasbourg, men tre tap ga til slutt 4-13 i målforskjell og sisteplass. Uavgjort 0-0 mot Irland ,og tap 0-1 for Italia sørget likevel for at Norge måtte reise hjem etter et utrolig jevnt gruppespill. Så i løpet av de neste ukene skal det spilles hele 64 kamper på 12 arenaer i 11 russiske byer, og det hele blir avgjort med. Vi kjemper hardt i hver eneste kamp, sier.

Next